avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bunuri inainte de a fi casatorit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bunuri inainte de a fi casatorit

am cumparat niste electronice o barca inainte de a ma casatori legitim iar acum sotia ma ameninta ca trebui impartite cum procedez? multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 12:52, 18 Septembrie 2010
nu au fost dobandite in comun dar locuiam impreuna concubinaj ,aveam viza de flotant la socri mei si contract de chirie dar eu am locuit cu fosta sotie 1 an inainte de casatorie
in primul rand sunt bunuri proprii. chiar daca si ea a dat bani la achizitionarea lor, dvs ca sa o descurajati, va trebui sa ii cereti sa aduca probe din care sa reiasa contributia ei la cumpararea bunurilor. numai daca are probe certe poate obtine ceva...altfel va obtine numai vorbe goale.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog raspuns adrian1982 adrian1982 dupa ce perioada de concubinaj se considera bunurile dobandite de 1 dintre parteneri bun comun ? Speta am stat cu chirie in apartamentul noilor mei socrii 1 ... (vezi toată discuția)
Concubinaj paddy paddy Traiesc cu prietena mea de aproape 1an si jumatate,am un baietel de 6luni cu ea.Intentionez sa ma casatoresc cu ea.Am 2proprietati imobiliare in Bucuresti,una ... (vezi toată discuția)
Intr-o casatorie, toate bunurile sunt bun comun? summerwinter summerwinter Avem 1 an si 5 luni de casatorie. Bunurile dobandite inainte de casatorie, se i-au in calcul la partaj? Mentionez ca o parte au fost luate cu acctuala sotie, ... (vezi toată discuția)