avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit Prima Casa - ce procent finanteaza banca?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit Prima Casa - ce procent finanteaza banca?

In legatura cu programul guvernamental Prima Casa am cateva nelamuriri:

- dupa evaluarea imobilului la o valoare X. Cat la suta din aceasta valoare va fi finantata de catre banca, 95% sau un alt procent, in limita maxima de 60.000€ ?

- in cazul integrarii unui coplatitor, care este incadrarea acestuia ? este in egala masura si coproprietar ? daca nu, care este procedura prin care doua persoane pot apela la acest tip de credit, in ideea de a fi copropietari, respectand conditiile ?

-
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:44, 16 Octombrie 2010
Parerea mea este ca se poate cumpara in coproprietate o locuinta prin programul prima casa atata vreme cat ambele parti indeplinesc conditiile cerute prin lege!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa-conditii gap2009 gap2009 Pentru programul -Prima casa- una din conditii este: · Să nu deţină în proprietate o locuinţă, individual sau în comun, împreună cu soţii lor ... (vezi toată discuția)
Drept coproprietate viorko viorko buna ziua, cazul meu este urmatorul: am cumparat un imobil prin programul prima casa. coplatitor la acea vreme era viitoarea mea sotie (inca nu eram ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)