avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Reducerea cu 25% a drepturilor salariale in cazul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Reducerea cu 25% a drepturilor salariale in cazul celor angajati cu jumatate de norma

vreau sa va intreb daca la cei cu o jumatate de norma se taie la fel din salariu ca la cei cu norma intreaga - 25%. eu am o jumatate de norma si mi s-a taiat 25% din salariu...este corect?
in invatamant.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 08:42, 17 Septembrie 2010
reducerea cu 25% a drepturilor salariale vizeaza toti salariatii bugetari indiferent de fractiunea timpului pentru care sint angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toti salariatii din institutia publica in care lucrez vor sa dea in judecata institutia pentru a primi si ei inapoi taierile salariale. vor castiga in instanta ? oanaportar oanaportar Sunt bugetari din judetul nostru care îşi vor primii înapoi banii tăiaţi din salarii după ce au acţionat în judecată instituţiile care au aplicat ... (vezi toată discuția)
Plată concediu de odihnă ? cain2k cain2k Bună seara, Luna aceasta, un coleg din departament nu a primit drepturile salariale din luna iulie, pe motiv că mai este angajat pe baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Program de 6 ore la intoarcerea din concediu de maternitate gorongil gorongil Copilul meu face 1 an pe data de 30 mai 2012. Eu am optat pentru varianta de concediu de maternitate de 1 an. La reinceperea activitatii pot beneficia de ... (vezi toată discuția)