Buna ziua! as vrea sa imi spuneti ce pot face daca angajatorul nu vrea sa imi acorde sal minim pentru studii superioare, adica 1200 lei, dupa ce am dus adeverinta de la facultate, ce pot face??? acesta a motivat ca nu am experienta, desi am ceva experienta. poate nu la fel de multa ca a colegilor mei, dar ...oricum e vb de minim 1200 pt studii superioare, nu pt experienta.pot face ceva? altceva ,in afara de a ma certa cu angajatorul fara nici un rezultat?
apleati la inspectia muncii din cadrul ITM , pentru legalitatea incadrarii corecte a salariului, ei pot sa oblige angajatorul sa aplice corect baza minima pentru studii superioare la care aveti dreptul, daca nu cumva sunteti incadrata pe un post care nu necesita studii superioare !
sunt fct economic in cadrul serviciului Contabilitate si am specializarea de contabilitate si gestiune, deci exact pe postul care trebuie. daca apelez la ITM, angajatorul va afla ca eu am apelat la acestia?
de obicei inspectorii care merg in control ii spun angajatorului cine a facut reclamatia. cel mai adesea. ori de la inceput, ori dupa efectuarea controlului.