avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Competenta in rejudecarea dupa admiterea contestatiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Competenta in rejudecarea dupa admiterea contestatiei in anulare

Cererea de despagubire pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti s-a solutionat de catre Judecatorie care a admis-o, a fost atacata cu recurs de catre parat la Tribunalul Comercial care a trimis cauza spre rejudecare pentru completarea probatoriului si lamurirea situatiei de fapt, a fost apoi respinsa de catre Judecatorie si atacata cu recurs de catre reclamanti. Dosarul s-a judecat in recurs la Tr. Com. care a casat sentinta si a admis cererea. Dupa inceperea executarii silite, paratul a formulat un nou recurs impotriva deciziei irevocabile a Tr.Com. pe motiv ca dosarul trebuia judecat in apel si recurs. Recursul a fost respins ca inadmisibil de catre Curtea de Apel. Impotriva deciziei C.A. a formulat contestatie in anulare paratul pe motiv ca nu a fost legal citat la termenul de judecata a recursului. S-a format un nou dosar la Curtea de Apel care a admis contestatia in anulare si a fixat termen pentru judecarea recursului.
Intrebarea este urmatoarea:
Cine are competenta sa rejudece recursul la Curtea de Apel - completul care a judecat contestatia in anulare sau un nou complet de recurs? Care este temeiul legal?

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:14, 17 Septembrie 2010
un nou complet de judecata, art 24 si urm C.pr.civ., incompatibilitatea-recuzarea judecatorilor
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat
acelasi complet. nu se incadreaza in motivele de recuzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa fac o contestatie in anulare la o decizie de recurs data de un complet de judecata al curtii de apel. Pe scurt am avut un dosar de ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)