avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... buna reputatie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

buna reputatie

o amenda contraventionala pt jignirea unor politisti poate afecta buna reputatie ceruta de inm?
Cel mai recent răspuns: Dragut , utilizator 22:28, 19 Septembrie 2010
buna - reputatie e un termen atat de relativ pt inspectorii judiciari....depinde.normal ar fi ca o amenda de asemenea tip sa nu afecteze buna-reputatie.
sper sa nu se ajunga la o vanatoare de vrajitoare....
cum adica vanatoare de vrajitoare?:D
nu cunoasteti expresia?....pacat
sunt atatea expresii nu le poti cunoaste pe toate=D>.nimeni nu poate pretine ca ar cunoaste tot dictionarul sau toate expresiile unei limbi:D

Alte discuții în legătură

Comisia medicala--problema tatuaje only only Buna ziua tuturor ! Am si eu o nelamurire in legatura cu examinarea medicala .Problema ar fi ca am mai multe tatuaje ( eh ! studentia :) ) si nu stiu daca o sa ... (vezi toată discuția)
Instanta modifica procesul verbal FLORIN RADU FLORIN RADU dragi colegi, va supun dezbaterii o problema interesanta. un conducator auto este amendat pt depasirea vitezei legale. in procesul verbal, agentul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar valenttyna valenttyna buna ziua!am urmarit topicul privitor la cazierul judiciar, insa nu am obtinut suficiente raspunsuri la intrebarile pe care mi le puneam.in prezent sunt ... (vezi toată discuția)