avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietar nebun...la propriu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietar nebun...la propriu

Ce se poate face pentru a opri actiunile unei proprietare bolnave psihic (dar fara certificat de nebuna) care ameninta cu moartea, vine si taie cablurile de telefon, internet si TV cu foarfeca pentru a-i da afara pe chiriasii cu contract legal inregistrat la circa financiara care si-au indeplinit obligatiile contractuale timp de 5 ani fara niciun fel de abatere? Boala a inceput sa se manifeste mai violent cu cateva luni in urma (desi semne au aparut de ani de zile) si nu numai in ceea ce-i priveste pe chiriasi, ci si cu alti membri ai familiei care de frica nu depun plangere. Ea locuieste in alt apartament si e macinata de diverse obsesii care nu au inceput sa se manifeste fata de chiriasi decat in urma cu o luna si jumatate.
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
cinevadelabloc, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:53, 17 Septembrie 2010
Omeneste ar fi sa o internati in vederea insanatosirii!
Cu regret pentru starea de sanatate a persoanei in cazua ,pentru a preintampina situatii neplacute,se impune sa sesizati oficial organele de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt apel si recurs....sunt sanse? (divort si obtinerea unei pensii) niculici2006 niculici2006 Buna seara! Va rog ,am nevoie de ceva informatii.Am o sora (casatorita de 17 ani) in Mangalia , acum are 43 ani si la 21 ani a facut un soc(avea grija de mama ... (vezi toată discuția)
Hartuire diabara diabara Buna ziua tuturor. Am si eu o problema, care atinge cote din ce in ce mai mari de absurditate si neplacere. O femeie pe care lumea o considera mai mult sau ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie lenor lenor [b]Salutare , Am si eu o mare problema in familie si anume Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)