Ce se poate face pentru a opri actiunile unei proprietare bolnave psihic (dar fara certificat de nebuna) care ameninta cu moartea, vine si taie cablurile de telefon, internet si TV cu foarfeca pentru a-i da afara pe chiriasii cu contract legal inregistrat la circa financiara care si-au indeplinit obligatiile contractuale timp de 5 ani fara niciun fel de abatere? Boala a inceput sa se manifeste mai violent cu cateva luni in urma (desi semne au aparut de ani de zile) si nu numai in ceea ce-i priveste pe chiriasi, ci si cu alti membri ai familiei care de frica nu depun plangere. Ea locuieste in alt apartament si e macinata de diverse obsesii care nu au inceput sa se manifeste fata de chiriasi decat in urma cu o luna si jumatate.
Hartuire
diabara
Buna ziua tuturor.
Am si eu o problema, care atinge cote din ce in ce mai mari de absurditate si neplacere. O femeie pe care lumea o considera mai mult sau ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie
lenor
[b]Salutare ,
Am si eu o mare problema in familie si anume
Verisoara mea este casatorita de aprox 1 an cu un barbat destul de violent ,bataia este rupta ... (vezi toată discuția)