avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50 - Am luat tzeapa ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50 - Am luat tzeapa ?

Am tot fost pe la banca pentru consultarea unui Act Aditional vreme de 2 saptamani , aproape zilnic.Dupa ce m-au tot dus cu presul , ba ca nu e nevoie de semnarea unui AA , contractul meu (credit cu dob variabila) urmand sa se transforme in contract cu dobanda fixa in mod automat ... etc...etc...Saptamana trecuta am fost din nou si am facut cerere scrisa (cu nr de inregistrare ) prin care solicitam incheierea unui AA .M-a trimis din nou la plimbare spunandu-mi ca protocolul bancii este astfel : banca trimite un e-mail la centru urmand sa ma contacteze dupa ce primesc AA de la centru. Astazi m-au sunat si m-au invitat la banca sa-mi prezinte AA. Mi l-au prezntat , mi l-au dat spre consultare si mi-au spus ca , in cazul in care optez pentru dobanda fixa trebuie sa- l semnez astazi . Am revenit hotarat sa semnez AA ( sotia semnase fiind co-imprumutat),dar ... alta surpriza .Mi-au spus ca nu acela aste Actul final (dupa ce , repet , ma avertizase ca AA trebuie semnat astazi ) si mi-au cerut sa fac o cerere scisa prin care solicit trecerea de la credit cu dob. variabila la credit cu dob. fixa dupa care voi fi chemat , ulterior , pentru semnarea AA . M-am pacalit si am acceptat , am redactat cererea si am inregistrat-o.( Ma simt nevoit sa repet . In prima faza mi s-a spus ca trecerea de la dob. variabila la dob. fixa se face automat fara semnarea unui AA . Dupa ce am cerut AA au cerut solicitare scrisa ) Am luat tzeapa ? Ce rau se poate intampla si daca se mai poate repara ceva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
boogie, utilizator
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:41, 17 Septembrie 2010
Adresati-va bancii cu o cerere prin care le aduceti la cunostinta faptul ca renuntati la cererea prin care solicitati trecerea de la creditul cu dobanda variabila la cel cu dobanda fixa.
Totodata, puneti in vedere bancii sa va prezinte pentru studiu draft-ul actului aditional pentru aplicarea prevederilor OUG 50/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea dobazii in una variabila mada9luci mada9luci Buna ziua, Va rog sa ma indrumati ca tr facut in situatia mea. In sept.2007 am luat un credit cu doanda fixa de 5.95% in noinembrie mi-a crescut donada la ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)