avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... donatie sau contract de comodat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

donatie sau contract de comodat

Se poate face un contract de comodat pentru un terto in una camera ( desigur cu dreptul de folosinta a bucatariei , baii si dependentelor ) din apartamentul detinut in comun cu fosta sotie de care am divortat ???
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:24, 17 Septembrie 2010
De ce nu? Cu acordul sotiei, ca si co-proprietar.
Dar de ce ati scris in titlu si "donatie"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre partaj stamadiade stamadiade am dobandit pa vremea comunista un apartament de la intreprindere fiind casatorit si cu un copil am divortat de mama copilului iar instanta ne a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat steffyuly steffyuly Buna ziua. As vrea sa stiu ce valabilitate are contractul de comodat incheiat intre mama mea+ eu(proprietari) si sotul mamei mele, in vederea vanzarii ... (vezi toată discuția)
Pluralitate de comodatari. exista obligatia mentionarii in contract? rog raspuns. anna_cta anna_cta Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Daca o societate comerciala incheie un contract de comodat (pentru un apartament) cu un comodatar, iar ulterior ... (vezi toată discuția)