avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o.r.c.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o.r.c.

solutie urgenta de a iesi dintr-o societate comerciala in care suntem 3 asociati iar cel din urma , ultimul intrat si ca administrator nu mai vrea sa preia partile noastre sociale dupa cum a fost intelegerea verbala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
aprilie77, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:22, 18 Septembrie 2010
Nu inteleg ce este cu Oficiul National al Registrului Comertului ?
Verba volant scripta manent! Daca nu aveti niciun inscris la mana nu vad ca ati avea vreo sansa sa-l obligati sa preia partile sociale.
art. 226 din Legea nr. 31/1990
Chiar daca ma repet: Art. 226 din Legea nr. 31/1990 este aplicabil daca exista o hotarare scrisa sau alt inscris intre parti din care sa reiasa fara echivoc vointa de a se asocia, altminteri nu vad o cale legala sa-l oblige sa semneze in baza unei intelegeri verbale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare societate de catre o terta persoana aprilie77 aprilie77 suntem 3 asociatii in urma cooptarii a celei de a treia persoana ce urma sa preia ca si asociat unic societatea, insa acum dupa ce s-a vazut actionar majoritar ... (vezi toată discuția)
Plecare de la locul de munca david10 david10 Buna ziua, Va descriu o situatie concreta la care as avea nevoie de un raspuns: Dupa o discutie cu superiorul direct am aflat ca nu mai sunt dorit la locul ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat.... ce fac? panaitcorneliu panaitcorneliu Buna ziua, Am avut un Contract verbal cu o familie de avocați privind Consultanta pe un litigiu cu un Asigurător din U.E. După 6 ani de procese, Clientul ... (vezi toată discuția)