Buna ziua,
Am avut un Contract verbal cu o familie de avocați privind Consultanta pe un litigiu cu un Asigurător din U.E. După 6 ani de procese, Clientul meu (fam. de avocați) a câștigat suma de aproximativ 8 mil euro. Valoarea înțelegerii pentru Consultanta mea de specialitate oferită lor era la 40.000 euro. În Octombrie 2019 Înalta Curte de Casație decide în favoarea clientului. Clientul meu nu a mai dorit sa încheie Contractul de Consultanta, așa că eu am rămas cu paguba și cu Societatea suspendata dar și cu retragerea autorizației de funcționarea deoarece nu am fost capabil sa majorez capitalul social conform legislației în vigoare.
Ce este de făcut în această situație?
Contractul verbal nu este reglementat nicăieri în legislație,nu are nici o valoare,nu poate sa fie dovedit în cazul dvs .In situatia dvs trebuia încheiat în formă scrisă înainte de a începe să sa acordați consultanta respectiva ar fi trebuit să cunoașteți acest lucru.Desi nu sunt specializat în penal nu pare a fi vorba despre înșelăciune probabil după 2-3 ani pierduti această o sa fie solutia dispusă de procuror.Ca profesionist /consultant trebuia sa cunoasteti principiul valabil de vreo 2000 de ani "verba volant scripta manent."Singura consolare este ca nu sunteti nici.primul.nici ultimul care s a ars cu astfel de situații.
Probleme chirie
Laurentiuv
Am o problema destul de grava. Am stat undeva in chirie unde a trebuit sa lasam o garantie de 150 de euro la inceput care nu a fost trecuta pe contract, iar ... (vezi toată discuția)
Promisiuni dezvoltator
mikono
Buna ziua,
am cumparat un apartament si dupa ce am platit toi banii aflu ca dezvoltatorul nu se tine de cuvant si nu mai face un mic parculet in ansamblu.
Am ... (vezi toată discuția)