avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Promovare secretar scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Promovare secretar scoala

Buna ziua,
In anul 2008 am fost incadrata secretar II, cu jumatate de norma. In 2011 am solicitat(verbal,din pacate) secretarei sefe promovarea intr-o treapta superioara, iar raspunsul a fost ca trebuie sa treaca 6 ani. In anul 2009 am absolvit si scoala postliceala cu calificarea "Tehnician in activitati de secretariat", iar in 2013 Competente IT- POSDRU. Anul acesta am pus din nou intrebarea, iar raspunsul a fost acelasi.
Am adresat intrebarea la MEN- DirResUmane, iar raspunsul a fost ca promovarea se facre la 3 ani.
Dat fiind aceasta situatie consider ca mi-a fost incalcat un drept si doresc repararea acestui fapt cu recuperarea prejudiciului. Ce pot sa fac si conform caror legi?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:23, 15 Martie 2014
Verba volant, scripta manent. Depuneti cerere pentru concursul de promovare, ca nu v-a incalcat nimeni niciun drept, dv, n-ati fost diligenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea salarizarii unice RahoveanL RahoveanL Sunt angajata de la 1 decembrie 1999 pe post de secretar cu studii superioare intr-o universitate de stat. In 2000 am absolvit o scoala postliceala de 2 ani - ... (vezi toată discuția)
Salariu roxana ionescu roxana ionescu Buna ziua, Lucrez de 3 ani in invatamant ca secretara si anul acesta am absolvit 0 scoala postliceala de profil cu calificarea Tehnician in activitati de ... (vezi toată discuția)
Incurcate sunt caile ... invatamantului tomamirela tomamirela scoala care angajeaza contabil cu jumatate de norma declara la ajofm ca are nevoie de administrator financiar de patrimoniu (???) , o tine una si buna ca ... (vezi toată discuția)