avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

Buna ziua,
Lucrez de 3 ani in invatamant ca secretara si anul acesta am absolvit 0 scoala postliceala de profil cu calificarea Tehnician in activitati de secretariat. M a ajita cu ceva la salariu?
Am vazut ca acum nu mai conteaza daca ai examenul de bacalaureat luat, poti obtine diploma de scoala postliceala si fara. Care este sau cum se face diferenta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:06, 13 August 2009
dumneavoastra aveti deja incadrarea la salariu ca si secretara.Diploma obtinuta se depune la departamentul resurse umane(personal)pentru completarea competentei profesionale.
In prezent nu va ajuta cu nimc la salariu ... :(
din cauza crizei.... :(
posibil ... insa nu a specificat decat ca lucreaza in invatamant .... dar care public sau privat? ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectarea nivelului de studii pentru incadrare cor gabrielaion gabrielaion Buna ziua, In Codul Ocupatiilor este specificat nivelul de studii pentru fiecare ocupatie. Ce inseamna \"studii medii\"? Scoala profesionala de 3 ani intra ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform cor euprotopopescu69 euprotopopescu69 Conform legislatiei in vigoare as dori sa stiu daca pot fi incadrat ca gestionar avand ca studii scoala profesionala de 1an si sase luni absolvita dupa cele 10 ... (vezi toată discuția)