avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... promisiuni dezvoltator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

promisiuni dezvoltator

Buna ziua,
am cumparat un apartament si dupa ce am platit toi banii aflu ca dezvoltatorul nu se tine de cuvant si nu mai face un mic parculet in ansamblu.
Am intrebat inainte de a semna in mod explicit acest aspect si s-a promis ca se va face. dar acum se spune ca acel teren a fost dat altui dezvoltator. Nu este nici o mentiuni in contract dar ma simt mintit. adica mi s-a luat dreptul la o alegere corecta. Exista vreo lege care sa ma ajute?
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
mikono, utilizator
Cel mai recent răspuns: mikono , utilizator 11:17, 8 Iunie 2020
Verba volant scripta manent un proverb folosit de acum câteva mii de ani de niste cetățeni care au civilizat o mare parte din lumea cunoscută la acel moment..Cu alte cuvinte simplele promisiuni nu au nici o valoare daca nu sunt si prevăzute într-un contract.Din pacate raman simple vorbe aruncate pe apa sîmbetei ca sa o ținem în proverbe.
Nici daca pot demonstra cu probe?

mikono a scris:

Nici daca pot demonstra cu probe? Nu am doar vorbe.

Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2020
mikono, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiunea verbala are valoare juridica? MrFB MrFB Buna ziua, Daca o companie a promis doar verbal companiei mele ca ii va da 50% din comisionul cuvenit,in cazul in care nu respecta acest lucru si il dau in ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare - cumparare DMI2 DMI2 Buna ziua, As dori sa ma lamuriti va rog intr-o situatie. De curand tatal meu a semnat o promisiune de vanzare- cump privind achizitionarea a 2 apartamente ... (vezi toată discuția)
Penalitati furnizori laurab82 laurab82 buna seara, va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti daca este corect sa primesc acum in februarie penalitati de la ACET - furnizorul nostru de apa rece - ... (vezi toată discuția)