avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... RED
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

RED

BUNA ZIUA

Termen de judecata : 16.09.2010
La judecarea cauzei presedintele nu s-a pronuntat, solutionarea ramanand in pronuntare.
Uitandu-ma pe site la dosar am constatat.

Pronuntare la 17.09.2010 / Amanat / Red.VL

Ce sa inteleg ??

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:37, 18 Septembrie 2010
Ca din diferite motive fie o cerere a oponentului care a fost depusa prin registratura a ajuns dupa ce cauza a fost luata de instanta,fie ca verificind mai atent dosarul a constatat vreo lipsa de procedura etc sau poate grefiera atrecut gresit solutia pe net.daca l-a aminat va veti prezenta la termenul fixat totusi daca e vreo greseala ar fi bine sa verificati condica de la arhiva instantei.
sunt situatii cind instanta desi lasa cauza in pronuntare aminind-o sa o repuna pe rol ,am patit eu ceva similar.
sau poate ,instanta ,a aminat pronuntarea ,se poate face si asta ,se poate amina prountarea cu maxim 7 zile
Vedeti dvs - ca nu este trecut un alt termen de prezentare, deci amanarea se face la ce data , daca nu este trecuta ??
a fost amanata pronuntarea ptr. data de 17.09; nu trebuia sa va prezentati, o veti gasi luni sau marti la arhiva sau pe internet; nu e termen in instanta, ci doar pentru pronuntare. red= redactat
avocat Cristina Popescu
daca nu aveti un alt termen inseamna ca pronuntarea a fost aminata de regula cind se amina pronuntarea se amina cu 7 zile.

Totusi daca deranjul nu e mare o informare la arhiva instantei nu are cum sa strice sau macar dati un telefon avind la indemina nr de dosar.

Alte discuții în legătură

Admite cererea in parte.amanare raluca30 raluca30 Buna seara, Am un litigiu de munca care s-a judecat, iar judecatoarea a spus \"ramane in pronuntare\". Pe site-ul instantelor apare \"admite cererea in ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces in calitate de intimat mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Am fost citata la un proces la judecatorie, ca intima, avand ca obiect plangerea unei persoane impotriva rezolutiei prim-procurorului. S-a amanat ... (vezi toată discuția)
Buna ce inseamna la un proces de recurs fond funciar ;ramine in pronuntare; cit inseamna asta ;ozi ,o saptamina sau..... (vezi toată discuția)