avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... admite cererea in parte.amanare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

admite cererea in parte.amanare

Buna seara,
Am un litigiu de munca care s-a judecat, iar judecatoarea a spus "ramane in pronuntare". Pe site-ul instantelor apare "admite cererea in parte. amanare.

se poate asa? de ce sa se mai amane?

poate cineva de specialitate sa ma lamureasca?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluca30 , utilizator 15:56, 23 Martie 2010
Cred ca nu v-ati uitat atent, daca a admis cererea in parte nu mai poate amina decit pronuntarea poate fi aminata, v-ati uitat cred la un termen anterior.Oricum asteptati comunicarea hotarrii
Sau puteti merge la arhiva instantei si vedeti condica de sedinta din ziua respectiva. In condica va fi trecuta minuta - rezumatul deliberarii completului de judecata si care trebuie sa sa aiba toate mentiunile din continutul prevazut pentru dispozitivul hotararii.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Dar m-am uitat f. atent....si am citit corect.....amanat.......
Am sa merg la arhiva...asa cum mi-ati sugerat.

inca o data multumesc.
Daca a ramas in pronuntrare n-are cum sa amane....E o greseala de redactare.Mergeti la arhiva.
Astazi am fost la arhiva......si mi s-a spus.....admite cererea in parte....veti primi hotararea acasa in 30 zile.
Am incercat sa-i spun ca pe site scrie altceva....si raspuns-ul....nu stiu...se poate....din greseala..

deci greseala a fost de tehnoredactare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Red victor11 victor11 BUNA ZIUA Termen de judecata : 16.09.2010 La judecarea cauzei presedintele nu s-a pronuntat, solutionarea ramanand in pronuntare. Uitandu-ma pe site la ... (vezi toată discuția)
Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Pronuntare andral andral Revin cu o problema si multumesc tuturor pt. ajutorul acordat.O sa explic putin despre ce este vorba. Am dat in judecata o institutie pentru un rest de ... (vezi toată discuția)