avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna

ce inseamna la un proces de recurs fond funciar ;ramine in pronuntare; cit inseamna asta ;ozi ,o saptamina sau.....
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:06, 14 Februarie 2011
"Ramane in pronuntare" inseamna ca instanta se va pronunta in aceeasi zi.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
Ariadna Gorea, Avocat
Instanta se pronunta in ziua respectiva, iar decizia pronuntata o veti gasi a doua zi la condica de sedinte - la arhiva instantei respective.
Daca instanta nu se poate pronunta avand nevoie de timp pentru deliberare, poate amana pronuntarea un termen maxim de 7 zile iar termenul in care s-a amanat pronuntarea va trecut de asemenea la condica de sedinte.
Puteti verifica si pe portalul instantei, insa de multe ori solutiile sunt postate cu intarziere.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
"vioo" postezi o chestie pentru o discutie aiurea... Ceva de genul ca, nu am altfel de treaba de facut decat sa "ma bag in seama"...Altfel, parerea mea, cauta-ti problemele in alt site!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntare cercetasa cercetasa am verificat un proces pe portal si apare la infatisarea care a avut loc acu doua zile ca se amana pronuntarea luna viitoare la data de ..... ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 am divortat de comun acord .,copii minori ramin la mine ,pensie alim ,schimbare nume in data de 16 03,in cit timp imi vine raspuns sau daca ma pot duce eu sa ... (vezi toată discuția)
Cand pot afla solutia? andral andral Pe data de 20 am avut proces si judecatorul a spus ca intr-o saptamana da solutia.Asta inseamna ca vineri,27,ar trebui sa dea aceasta solutie. Cum pot afla ... (vezi toată discuția)