avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cand pot afla solutia?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cand pot afla solutia?

Pe data de 20 am avut proces si judecatorul a spus ca intr-o saptamana da solutia.Asta inseamna ca vineri,27,ar trebui sa dea aceasta solutie. Cum pot afla vineri ce solutie a dat judecatorul? Unde ma duc sa intreb,ca pana afiseaza pe portal......dureaza mult.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:17, 28 Ianuarie 2012
intrebati la arhiva instantei
in ziua respectiva,adica vineri?Preda judecatorul dosarele deja?
In ziua in care este amanata pronuntare, de cele mai multe ori judecatorii trec solutiiile in condica de sedinte dupa ora 13.00 , ora dupa care nu mai puteti afla care este solutia pronuntata , pentru ca arhivele instantelor au program cu publicul pana la ora 13.00.
Intrebati luni la arhiva instantei intre orele 09.-13.00 sau asteptati postarea pe portalul instantei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Prezenta la darea sentintei resursesbc resursesbc Vineri am avut un termen de judecata(in materie civila) la care judecatorul a spus ca va pronunta hotararea peste o saptamana. Acest lucru se va face in ... (vezi toată discuția)
Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)