avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prezenta la proces in calitate de intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

prezenta la proces in calitate de intimat

Buna ziua!
Am fost citata la un proces la judecatorie, ca intima, avand ca obiect plangerea unei persoane impotriva rezolutiei prim-procurorului.
S-a amanat termenul de pronuntare pana la o anumita data.
Mai trebuie sa ma prezint?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:21, 15 Mai 2013
Daca s-a amanat doar pronuntarea nu trebuie sa va prezentati. Luati solutia de la condica sau de pe portalul instantelor in data pentru care s-a amanat pronuntarea.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2013
Madalina Pascu, Avocat
nu, aminarea de pronuntare nu implica prezenta partilor. Solutia o veti afla de la arhiva instantei, incepand cu a doua zi de la pronuntare ( cea aminata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!! INTIMAT??? INTIMAT??? Anul trecut am depus la parchet o plangere in care am fost partea vatamata si voiam sa obtin un ordin de restrictie. Acolo s-a hotarat sa nu se trimita spre ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces penal Nina1 Nina1 Pentru un proces cu cate zile inainte de termenul de judecata se trimite citatie pentru prezentare in instanta? Cu stima (vezi toată discuția)
Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)