avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... URGENT!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

URGENT!!!

Anul trecut am depus la parchet o plangere in care am fost partea vatamata si voiam sa obtin un ordin de restrictie. Acolo s-a hotarat sa nu se trimita spre judecata si avocatul meu a mai depus o plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata. Astazi am primit o citatie in care scrie ca sunt chemat sa ma prezint maine la 8h, in calitate de INTIMAT, pentru FOND - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata(art.278 ind.1C.p.p). Citatia nu mi s-a inmanat personal(astazi a fost gasita in cutia postala la adresa de la care m-am mutat intre timp), avocatul meu este plecat in concediu, iar pe mine ma ingrijoreaza faptul ca sunt chemat in calitate de INTIMAT. Nu sunt obisnuit cu expresiile din codul penal. Scrie ca imi trebuie aparator neaparat etc. Ma prezint maine, sa poate amana? Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:16, 17 Decembrie 2008
Va prezentati maine si solicitati o amanare, motivand ca avocatul nu se afla in localitate si dumneavoastra nu va puteti apara singur.
dar faptul ca sunt mentionat ca Intimat? Sa fie vorba de o gresala sau nu inteleg eu ce reprezinta in aceasta situatie? Multumesc mult oricum
Daca sunteti citat in calitate de Intimat este posibil ca judecata sa fie in cale de atac. Sau este posibil sa fie o greseala. Maine va clarificati. Si trebuie, de asemenea, sa aduceti la cunostinta instantei noua adresa pentru a putea fi citat legal.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2008
Rodica Ciobanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. un sfat daca se poate cu o citatie. superalex200 superalex200 A primit mama mea o citatie ea este plecata in italia inca nu am reusit sa vorbesc cu ea si cred ca si ea tot o sa trebuiasca sa consulte un avocat care acolo ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
De la partaj- la penal lorianca lorianca sunt in partaj cu fostul sot de aproximativ 2 ani,eu sunt parata,el reclamant.. pe 19 februarie am avut termen in vederea solutionarii partajului, azi am ... (vezi toată discuția)