sunt in partaj cu fostul sot de aproximativ 2 ani,eu sunt parata,el reclamant.. pe 19 februarie am avut termen in vederea solutionarii partajului, azi am primit o alta citatie ptr data de maine in care sunt chemata in calitate de intimat iar el in calitate de petent pentru fond- plangerea este impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata art.278 ind.1cpp..va rog.. nu inteleg nimic.. la ce se refera aceasta plangere? si impotriva cui? specific, ca partajul e inca pe rol..trebuie sa ma prezint de cate ori face cate o plangere? am un copil de crescut, si mai trebuie sa si muncesc sa-mi cresc copilul
Ati fost la vreo audiere la Politie? V-a facut o plangere penala, iar procurorul a hotarat ca nu se impune sa fiti trasa la raspundere. Impotriva actului procurorului prin care v.a dat solutie de NUP, el poate face plangere potrivit art 278 1 la Judecatorie. Pentru asta e citatia
va multumesc, asa este in 2008 mi-a facut o plangere penala ca el si prietena lui ar fi fost urmariti de mine...un lucru neadevarat binenteles..atunci am fost scoasa de sub urmarire penala, dar este mult de atunci... si se gandeste ce rau sa-mi mai faca
Mergeti cu avocat la proces. Fostul sot o sa incerce sa convinga judecatorul ca sunt elemente sa raspundeti penal. Si daca nu reuşeşte, mai are un recurs. daca vreti sa i-o intoarceti, puteti cere si cheltuieli. Stie avocatul.