avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plângere împotriva rezoluþiilor sau ordonanþelor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plângere împotriva rezoluþiilor sau ordonanþelor procurorului de netrimitere în judecatã (art.278 ind.1 C.p.p.)

Buna ziua , sunt citata ca intimata in procesul care are ca obiect plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridicã: Penal; puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta si ce trebuie sa fac? Asta dupa ce am primit deja instiintare de incetare a urmaririi penale.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:01, 18 Mai 2012
Petentul care a formulat plangerea penala nemultumit de ordonanta sau rezolutia procurorului de incetare a urmaririi penale, a formulat plangere impotriva acesteia la prim-procurorul Parchetului. Acesta din urma a respins plangerea, iar petentul s-a adresat instantei de judecata, prin care probabil solicita desfiintarea ordonantei sau rezolutiei si trimiterea cauzei la Parchet in vederea redeschiderii urmaririi penale.
In aceasta situatie trebuie la randul dumneavoastra sa va formulati aparari in calitatea de intimat pe care o aveti.
Daca se va admite plangerea veti fi in continuare cercetat penal si probabil ca veti fi trimis in judecata.
Ar fi bine sa tratati serios procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt chemat in instanta in calitate de intimat intr-un proces penal mariusicacristian mariusicacristian Buna ziua ! As dori sa aflu daca sunt chemat in instanta in calitate de intimat, intr-un proces penal , in care plangerea este facuta impotriva rezolutiilor ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiilor procurorului ruxandra11 ruxandra11 Buna ziua, Unchiul meu a depus o plangere la procuratura impotriva parintilor mei pentru tulburare de posesie. In urma cercetarilor facute de de politie, ... (vezi toată discuția)