avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. Un sfat daca se poate cu o citatie.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. Un sfat daca se poate cu o citatie.

A primit mama mea o citatie ea este plecata in italia inca nu am reusit sa vorbesc cu ea si cred ca si ea tot o sa trebuiasca sa consulte un avocat care acolo in italia nu prea este de acceia ma adresez cu intrebarea mea aici pe site.
E chemata in instanta, camera 18, completul nr.2 penal cu arestati, coruptiesp, in ziua de 15 Septembrie 2010, ora 8:30, in calitate de intimat, in proces cu ....... in calitate de petent pentru Fond - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata (art.278 ind.1 C.p.p.) " [ link extern ] * "
DOSARUL NR. 9616/182/2010 "
Acum intrebarea este ce e de facut ea nu poate sa vina din italia .. ma pot prezenta eu in locul ei ? iarasi de avocat nu tare vine vorba, se mentioneaza pe citatie ca:
Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.
In cazurile prevazute de art.171 alin.2 si 3 Cod Procedura Penala, apararea este obligatorie, iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu.
si ca sa inteleg si eu anumite chesti ce e intimat (am inteles de pe forumuri ca poate fi ca martor)
Cel mai recent răspuns: superalex200 , utilizator 13:03, 3 Septembrie 2010
Nu, ati inteles gresit, mama dvs nu are calitatea de martor.
Mama dvs. a fost cercetata intr-un dosar penal ca urmare a unei plangeri formulate de catre o persoana sau mai multe nu stiu pentru ca nu am dosarul in fata.
Solutia data de catre procuror si de procurorul ierarhic superior a fost aceea de netrimitere in judecata a mamei.
Prin urmare partea care a depus plangerea a formulat impotriva acestor solutii ( daca a urmat procedura in mod corect) plangere la instanta, pentru ca fireste doreste trimiterea in judecata a mamei, aceasta este calitatea mamei de intimat.
Opinia mea este aceea de a-i angaja un avocat care sa o apere pentru exista posibilitatea rasturnarii situatiei in defavoarea mamei, mai ales ca vad ca este vorba de o cauza de coruptie.
Cat despre a va prezenta dvs. in locul ei nici nu intra in discutie pentru ca nu aveti nici o calitate in acel dosar si ca urmare prezenta dvs. nu va fi luata in considerare.:sorry:
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Nu trebuie sa se prezinte neaparat. Judecata acestei plangeri (impotriva ordonantei procurorului de netrimitere in judecata) se face si cu neprezentarea partilor.
Ok multumesc deocamdata ... o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie plangere netrimitere in judecata Vanesacosma Vanesacosma Buna ziua. Un sfat va rog mult. Acum o luna procurorul a dispus ordonanta de clasare pentru delapidare. Ieri am primit o citatie in calitate de intimat pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! INTIMAT??? INTIMAT??? Anul trecut am depus la parchet o plangere in care am fost partea vatamata si voiam sa obtin un ordin de restrictie. Acolo s-a hotarat sa nu se trimita spre ... (vezi toată discuția)