avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RUDENII SI AFINITATI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RUDENII SI AFINITATI

1)Exista vreo legatura de rudenie sau afinitate intre sotii a doua surori bune?
2)Daca unul din ei este licentiat in drept,il poate reprezenta pe celalalt in instanta ,intr-un proces civil?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulia. , utilizator 21:19, 18 Septembrie 2010
1) nu exista nici o legatura de rudenie sau afinitate
2) reprezentarea in instanta se poate face in baza unei imputerniciri avocatiale (deci simpla licentiere in drept nu este suficienta, daca nu este si avocat!) sau in baza unei procuri speciale, caz in care nu are voie sa puna concluzii orale.
Probabil mardialy vrea sa stie daca se pot aplica dispozitiile art 68 alin.5 din CPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rudenii si afinitati mardialy mardialy 1)Exista vreo legatura de rudenie sau afinitate intre sotii a doua surori bune? 2)Daca unul din ei este licentiat in drept,il poate reprezenta pe celalalt in ... (vezi toată discuția)
Mandatarul consilier juridic nu poate pune concluzii în instanþã?! Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Art. 68 alin. 4 C.p.civ. s-a modificat cumva şi nu îi mai este recunoscut dreptul mandatarului consilier juridic de a formula concluzii în instanţă şi ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie.....o persoana , absolventa a facultatii de drept , actualmente consilier juridic in cadrul unei societati , ... (vezi toată discuția)