avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECALCULAREA PENSIILOR SPECIALE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECALCULAREA PENSIILOR SPECIALE

Doresc un model de contestatie impotriva deciziei de recalculare a unei pensii speciale. Ideia centrala ar fi neaplicarea principiului constitutional al neretroactivitatii legii, asimilarea pensiei cu notiunea de proprietate, jurist-prudenta CEDO in aceasta speta.Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: snaider paul , utilizator 17:31, 18 Septembrie 2010
gasiti model pe google, dar nu puteti primi un model "fix" pt problema dv. il formulati in functie de pretentiile dv.
Multumesc foarte mult. Totusi mai indraznesc. Ce cautare dau ? " model contestatie ...etc ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa semneaza plangerea penala? ioanitescu ioanitescu -am fost in continu conflict cu Casa jud de Pensii Gorj cu privire la recalcularea pensiei obtinind in final hotarire judecatoreasca defitiva si ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa asa zis legi speciale cristina/BZ cristina/BZ tot aud de principiul dreptului castigat.poate apare o hotarare de guvern care legal sa-mi anuleze fie si partial un drept casigat,respectiv o pensie obtinuta ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei privind recalcularea pensiei de serviciu Atonn Atonn Buna ziua, Cerandu-mi scuze pentru deranj, indraznesc sa va adresez cateva intrebari legate de intocmirea unei contestatii la decizia de recalculare a ... (vezi toată discuția)