avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am si eu o problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am si eu o problema

am intretinut raporturi sexuale cu o minor in varsata de 15 ani jumate ,acum 10 luni si ceva adica acum are 16 si 7 luni .eu am 23 de ani si acum cred ca au aflat parinti ei si vror sa o duca la ginecolog, daca se afla ce as putea sa fac ,ma paote ajuta si pe mine cineva urgent cu un sfat , rog fumos ,parinti ei o dauc luni la ginecolog nu stiu ce sa fac,noi ne iubim si nu vreu sa o pierd ma poate ajuta cineva:(((((
Penal nu prea are ce sa ti se intample pentru ca:
ART. 198 Cod Penal :Actul sexual cu un minor
Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.

Daca o sa-ti traga vreo cateva socrul tau trebuie sa rabzi, daca nu ai putut sa mai ai rabdare.
De ce o duc la ginecolog? A ramas gravida?!
Daca nu vreti sa o pierdeti, casatoriti- va! :D
Codul Familiei, art.4, alin 1, prevede varsta legala pentru casatorie, de 16 ani, pentru femei.
Fata este singura care poate decide asta.Chiar daca merg cu ea la medic, nu mai suntem in epoca de piatra.Ce sa faci, nu ai ce, nu ai violat-o, tot ce s-a facut a fost cu acordul ei banuiesc, mai ales ca va iubiti.
Prietena ta ce spune ?
nu nu am violato
a venit de bunaoie la mine acasa sunt 10 luni de cand vine o cunoaste tot cartieru si venea uneori singura la mine nu stiu ce sa fac sunt disperat
Asta este, intrebarea este ce vrea fata ?

Alte discuții în legătură

M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)