avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am si eu o problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am si eu o problema

am intretinut raporturi sexuale cu o minor in varsata de 15 ani jumate ,acum 10 luni si ceva adica acum are 16 si 7 luni .eu am 23 de ani si acum cred ca au aflat parinti ei si vror sa o duca la ginecolog, daca se afla ce as putea sa fac ,ma paote ajuta si pe mine cineva urgent cu un sfat , rog fumos ,parinti ei o dauc luni la ginecolog nu stiu ce sa fac,noi ne iubim si nu vreu sa o pierd ma poate ajuta cineva:(((((
Bravo, ma bucur ca ai inteles acest lucru.

Succes !
Mult noroc sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)