avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am si eu o problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am si eu o problema

am intretinut raporturi sexuale cu o minor in varsata de 15 ani jumate ,acum 10 luni si ceva adica acum are 16 si 7 luni .eu am 23 de ani si acum cred ca au aflat parinti ei si vror sa o duca la ginecolog, daca se afla ce as putea sa fac ,ma paote ajuta si pe mine cineva urgent cu un sfat , rog fumos ,parinti ei o dauc luni la ginecolog nu stiu ce sa fac,noi ne iubim si nu vreu sa o pierd ma poate ajuta cineva:(((((
ea vre sa fie cu mine si eu cu ia da e o preblema si mai mare parinti ei vror sa o casatoreasca cu unu putred de bogat si are 40 si cea de ani:((ce ma fac
Stai linistit. Daca vroia ea sa iti faca rau suna de mult la 112.
Tot linistit sa stai si daca unchiul ei ar fi Presetintele Romaniei, ca tot nu are ce sa ti se intample...
va multumesc mult mult miati liuat o piatra de pe inima sper sa fie cum ziceti dumneavostra va multumesc mult mult :(((( ms mult mult
Un sfat:incercati sa va rezolvati problema singuri,cred ca te inteleg deoarece am o fata de 17 ani,si un baiat de 18.Problemele voastre nu se vor rezolva ,cred eu cu sfaturile de pe forum.Voi sunteti in masura sa le rezolvati. Daca fata te iubeste,la fel cum afirmi tu ca o iubesti ,nu cred ca mai conteaza ce spun altii.Spre exemplu fiica mea este plecata in aceasta seara la o cununie civila a unei foste colege de sc gen care este si insarcinata. Este eleva in clasa a XI-a .Parintii nu au ce face .Stii daca este sa fiti impreuna ,veti fii,daca nu,soarta v-a decide ptr fiecare .
Va multumesc pentru sfat o sa vi-l urmez cu cea mai mare placere si sa aveti parte numai de fericire atat dumneavoastra cat si copii dumneavoastara va multumesc

Alte discuții în legătură

M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20? allex93 allex93 Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)