-ma intereseaza daca in cazul in care se dezbate succesiunea pe cale judecatoreasca cum se poate cere instituirea sechestrului judiciar ?
-cand din 2 mostenitori unul nu a acceptat succesiunea in termen de 6 luni ce sanse are la mostenire:
-cum pot sa cer instituire sechestrului judiciar in aceasta speta si daca unul dintr mostenitori care nu a acceptat succesiunea in term de 6 luni locuieste in imobilul a carui sechestru juddiciar vreau sa il cer in instanta si care nu a contribuit cu absolut nimic la sarcinile mostenirii ba mai mult a si profanat verbal memoria defunctilor parinti.Ambii mostenitori au gr I ,descendenti directi-adica fii defunctilor.Multumesc
in vederea institurii sechestrului judiciar,in temeiul disp art 591 Cod pr civila,daca intruniti conditiile,aveti dreptul sa inaintati cerere la instanta de judecata
da dar problema este ca ea se comporta ca o nebuna eu nu am putut intra in curte de la moartea mamei,Datoriile sunt pe numele mamei dar de fapt ale ei,o batea,ii lua pensia eu o duceam la doctor etccc cand a decedat a pus muzica laa televizor toate acestea se pot proba cu martori.Ea sustine ca are dreptul jumate cu mine desi eu stiu ca datoriile fac parte din pasivul succesoral parca, eu pot demonstra cu martori ca ea a facut aceste datorii cred ca nu este normal sa le imparta cu mine de aceea vreau sechestru judiciar sa nu mai faca in contiunuare alte datorii.Inca o data pentru cine stie pot cere rezilierea contracrtului cu renel si altor contracte pentru a ma proteja ? Multumesc
Mostenire
flory_dady
buna ziua,
ajutati-ma va rog cu un raspuns. In urma unui accident rutier,victima cere despagubiri consistente.intrebarea mea este: daca nu am nimic pe numele ... (vezi toată discuția)