Am incheiat un contract de leasing. Societatea de leasing imi factura ratele de leasing lunar, iar asiguratorul ratele de casco la fel. Acum careva luni, am intarziat cu plate ratei de casco. De atuci, ratele de casco mi le factureaza societatea de leasing, odata cu rata masinii, aparand pe factura TVA calculat si la rata de casco, nu numai la rata de leasing. Ei au platit casco asiguratorului, iar acum mi-l factureaza mie, si nu se mai intorc la sistemul vechi, chipurile pentru ca am intarziat cu plata.Stiu ca asigurarile nu sunt purtatoare de taxa, in mod normal, dar nu inteleg, in situatia mea, daca societatea de leasing e platitoare de TVA, trebuie sa-mi factureze asigurarile cu TVA??
Se considera aceasta plata ca un serviciu prestat de soc. leasing si ca atare aplica TVA.Luati legatura cu asiguratorul si platiti ratele direct(sa va factureze in continuare pe dv.)
Tva asigurare
iancu marin
Am un contract de Leasing pt. auto si o polita de asigurare pt acest auto. Deoarece nu am platit la termen rata CASCO a fost introdusa in factura de leasig dar ... (vezi toată discuția)
Lesing auto
bondoc lenuta
Cum sa procedez.? In 22.04.2010 am incheiat cu ASIROM polita casco auto lesing. Am predat o copie a politiei la BCR Leasing-Pitesti si o copie la BCR ... (vezi toată discuția)