avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale doresc sa devin comerciant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

doresc sa devin comerciant

BUNA ZIUA!
CA SA DEVIN COMERCIANT,DACA NU AM EDUCATIE/DIPLOMA IN DOMENIU, CE ALTERNATIVE AM LEGAL PTR ACEASTA? DE EX.AS ADUCE DIN STRAINATATE PRODUSE(EX.ALIMENTARE) PTR A REVINDE" CE OBLIGATII AM IN CAZURILE DACA:
-LE REVAND PE NET
-LE VAND LA PRES FIZICE
-LE VAND LA COMERCIANTI(SRL)

POT OBTINE O FINANTARE PTR INFIINTAREA DEMARARII ?
CARE E SITUATIA LA VAMA?(POT ADUCE MARFA SI CE-MI TREBUIE PTR ASTA? CAT POT ADUCE?)
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 17:54, 19 Septembrie 2010
trebuie sa ai o firma ,ce finantare vrei ...de la cine...marfa poti sa aduci cat vrei bani sa ai ,cu vanzarea marfurilor e mai complicat trebuie sa ai piata de desfacere nu e asa de usor cum ai gandit tu...=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Va trebuie o firma (SRL, Intreprindere individuala sau Persoana fizica)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntul niconica niconica Daca vand unei firme o cantitate mai mare de produse, in conditiile in care in obiectul de activitate am doar comert cu amanuntul am dreptul sa emit chitanta ... (vezi toată discuția)
Intrebare - vanzare marfa in targ fara acte cineva2011 cineva2011 Buna ziua, Daca vreau sa cumpar dintr-un en-gross marfa( produse alimentare si nealimentare) pe care ulterior sa le vand la un targ saptamanal din provincie ... (vezi toată discuția)
Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)