avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii deduceri din salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

deduceri din salariu

buna ziua ,va rog sa-mi explicati ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie : am fost casatorita ,a rezultat un copil care in urma divortului mi-a fost incredintat , m-am recasatorit si in urma restructurarilor am ramas somera . vreau sa stiu daca sotului meu i se poate deduce din salariu intretinerea copilului ,tinand cont ca nu poarta acelasi nume ?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 13:37, 19 Septembrie 2010
In principiu da, este tatal actual al copilului.
Tatal trebuie sa faca o cerere la serviciu pentru a i se acorda deducerea, acolo i se va cere sa depuna o declaratie pe proprie raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere salariu iriss01 iriss01 Buna seara. Sunt salariata din luna septembrie a.c. , sunt divortata si am un copil in intretinere care nu primeste pensie de la tatal sau. Am facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume familie nou nascut ThalidaMares ThalidaMares Buna ziua. Am un copil de 6 luni si doresc sa poarte numele meu.Implica acest fapt o procedura juridica? Daca \"da\" care este aceasta. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Deducere personala dupa divort Vicky1 Vicky1 Stiti cumva cum trebuie procedat pentru ca mama careia i-a fost incredintat minorul, in urma hotararii de divort, sa beneficieze de deducerea personala pentru ... (vezi toată discuția)