Buna ziua ,am primit pe data de 15 o notificare de la Eos ca daca nu platesc in 5 zile datoria ne va exexuta silit .Mentionez ca datoria de 2.882,34 a ramas de pe urma tatalui meu care a decedat in urma cu 1 an si 5 luni.Succesiunea de pe urma lui nu este inca facuta.De cand a decedat suntem bombardati cu telefoane de la ei.Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac.Au dreptul la executare silita daca nu s-a facut inca succesiunea?.Va multumesc
Datoriile defunctului se transmit mostenitorilor.
Pentru a va putea executa va tebui sa dezbateti mostenirea, adica firma recuperatoare sa cunoasca mostenitorii defunctului tata.
Insa, in acelasi timp ar putea ei sa introduca o actiune in instanta ( pe cale oblica) prin care sa solicita partajarea averii succesorale.
Card de credit
sonigeanina
Buna ziua
Va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti si ma bucur foarte mult ca am gasit in sfirsit un ajutor.Am si eu o mare problema cu EOS KSI.In urma ... (vezi toată discuția)
Executare silita
busu_mn
nu am facut succesiunea pe averea lasata de taica-meu si la tara am lasat pe cineva sa plateasca impozitele , el fiind beneficiarul produselor si subventiilor ... (vezi toată discuția)