avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract cu Casa de Sanatate pentru I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract cu Casa de Sanatate pentru I.I.

Buna ziua.
Titular I.I. , impozitare venit in sistem real, in luna iulie nu a avut nici un venit, dar pe luna august a avut venit, pentru asta trebuie sa incheie un contract cu Casa de Sanatate si sa depuna o declaratie ,,Anexa 5,, acolo se cere in baza Decizie de impunere de la Finante venitul estimat anual la care se calculeaza contributia de 5,5% sanatate. Mai se mentioneaza ,, Diferenta de venit fata de venitul estimat, conform deciziei de impunere anuala,, aici sa se inregistreze diferenta de venit cel estimat si cea realizata pe luna august cu calcularea contributiei de 5.5% sau se va depune o alta declaratie rectificativa cu valoarea venitului realizat pe luna august 2010?
Va multumesc anticipat pentru raspuns. Este ceva urgent.
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 17:14, 19 Septembrie 2010
Dvs platiti anticipat si trimestrial la fd sanatate in baza deciziei de impunere emisa de AF pt 2010.Urmeaza sa depuneti la AF cu termen 25.05.2011 decl 200 cu venitul net realizat in 2010 dupa care veti primi o alta decizie de impunere pt 2010 cu dif de impozit de achitat sau de restituit dupa caz.De la data acestei decizii veti avea termen de 60 zile pt a va prezenta la Casa de Sanatate in vederea regularizarii contributiei pe 2010 unde veti intocmi si depune o declaratie in acest sens.
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
bogeanua, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala alybotiz alybotiz Buna ziua, am o intrebare ce declaratii se depun la o intreprindere individuala,neplatitoare de tva?si am inteles de ceva 5.5%pt sanatate?cum se procedeaza mai ... (vezi toată discuția)
Suspendarea activitatii pfa suspenda si contributiile la casa de asig.soc. de sanatate? lazarescu_irinel lazarescu_irinel Am doar un PFA din 01.10.2009 si este singurul meu venit. In anul 2009 am avut pierdere fiscala de 1250 lei. Am un Necaz cu CASS care este 5,5% din Venitul ... (vezi toată discuția)