avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate privata

in anul 1996 sotia mea a cumparat de la o societate comerciala un imobil .actionar principal era tatal ei.la varsta aceea sotia mea era minora avea 14 ani.a fost asistata la semnatura de mama ei.ulterior mama ei a decedat!societatea comerciala care i a vandut a fost radiata!ulterior noi l am despagubit pe tatal ei acum pt aceea casa(mentionez ca acel contact de vanzare cumparare a fost o donatie deghizata) intrebarea este daca tatal ei poate sa atace contractul de vanzare cumparare si cu ce sanse?multumesc frumos ,o zibuna!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:27, 19 Septembrie 2010
poate constitui o dovada. nu cred va trebuie sa va faceti probleme atata timp cat aveti dovezi clare ca l-ati despagubit just.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contestare act vanzare cumparare apartament melcisor melcisor Buna ziua! Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati! [b]Se poate ataca in instanta un act de vanzare cumparare intre parinti si copii?[/b] Socrii mei ne ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare-propietate privata ContSters180412 ContSters180412 speta-1996 o societate comerciala prin unicul ei reprezentant pe nume POPESCU MARIAN vinde catre POPESCU ALIN (fiul lui POPESCU MARIAN) un imobil! POPESCU ALIN ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ContSters180412 ContSters180412 speta: societate comerciala reprezentata de de singurul ei asociat (popescu ion) vinde catre fiul lui popescu ion minor acesta fiind un imobil! fiul avand 16 ... (vezi toată discuția)