avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutor stat infiintare firma consultanta tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutor stat infiintare firma consultanta tineri

Exista in momentul de fata ajutor acordat de stat pentru deschiderea unei afaceri?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 13:54, 20 Septembrie 2010
nu; in afara unor reduceri de taxe la registrul comertului pentru inmatricularea unei firme al carui asociat este student
Pentru firme , dar nu la debut si nu pentru orice obiect de activitate se acorda un ajutor de minimis
aveti aici un link
[ link extern ]
Ajutorul de minimis are bugetul epuizat.

Trebuie insa oricui sa-i fie clar ce intelege prin ajutor si pentru ce crede fiecare ca are nevoie de ajutor, in general. Statul ofera numai ajutor financiar pentru dotarea cu mijloace fixe.
Din punctul meu de vedere, o firma de consultanta start-up are nevoie de clienti, nu neaparat de dotari. Dotarile de inceput pot fi minimale si sigur le aveti deja, daca ati scris acest mesaj pe forum (deci aveti calculator si conexiune Internet). De alte dotari aveti nevoie numai daca nivelul activitatii o justifica, iar daca firma nu este infiintata rezulta ca inca nu putem vorbi de o activitate.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)
Ajutor de minimis Eliza Matei Eliza Matei Stie cineva cui ma pot adresa pentru ajutor de minimis prevazute in HG nr.1164/2007. am o firma de contabilitate infiintata anul acesta si m-ar interesa sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot folosi o astfel de coneiune la net? consuello3 consuello3 Va rog daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea dilema: Mi-am tras net pe adresa de acasa. Ulterior mi-am infiintat si o fima pe aceeasi adresa. As vrea sa ... (vezi toată discuția)