avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de gestionare a creditului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de gestionare a creditului

buna ziua as dori sa aflu daca am un imprumut la BRD si am fost de acord in contractul semnat acu 2 ani CU COMISIONUL DE GESTIONARE A CREDITULUI conform UG50/2010 daca se poate scoate acest comision sau se poate modifica multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 05:26, 20 Septembrie 2010
andynagy13 a scris:

buna ziua as dori sa aflu daca am un imprumut la BRD si am fost de acord in contractul semnat acu 2 ani CU COMISIONUL DE GESTIONARE A CREDITULUI conform UG50/2010 daca se poate scoate acest comision sau se poate modifica multumesc

comisionul de "gestionare a creditului" trebuie sa dispara (nu e in lista).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision risc bancar antonia18 antonia18 Am primit de la Volksbank, o adresa oficiala prin care sunt chemata la banca pentru semnarea unui act aditional la un contract ipotecar pe 25 ani in care mi se ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit - comision card banca MariusGl MariusGl Buna ziua, in 04/2005 mi-am facut un MasterCars reincarcabil in euro la BRD. Pe acest card trebuia sa las la sf. anului 10 euro, comision ptr gestionarea ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa an 2009 peterpan17 peterpan17 buna ziua In decembrie 2009 am luat un credit de 47500eur de la brd pt achiziția unui apartament prin programul prima casa pe 30 ani.acum câțiva ani ... (vezi toată discuția)