avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Noutati grupe de munca din perspectiva Legii unitare a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Noutati grupe de munca din perspectiva Legii unitare a Pensiilor

Va rog sa aveti amabilitatea sa -mi spuneti ce aduce nou si ce schimba Legea unitara( in forma ei adoptata de Parlament ) fata de Legea 19 pentru grupa 2 de munca + cond. deosebite in ce priveste sporul de vechime, stagiul de cotizare , punctaj, reducera virstei de pensionare(sub rezerva realizarii stagiului complet de cotizare). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:42, 20 Septembrie 2010
sch a scris:
Va rog sa aveti amabilitatea sa -mi spuneti ce aduce nou si ce schimba Legea unitara( in forma ei adoptata de Parlament ) fata de Legea 19 pentru grupa 2 de munca + cond. deosebite in ce priveste sporul de vechime, stagiul de cotizare , punctaj, reducera virstei de pensionare(sub rezerva realizarii stagiului complet de cotizare).

Doamna, daca as da un examen, as spune: asta este un subiect de sinteza. :)
Am legea privind sistemul unitar de pensii publice de doar doua zile, nu a existat timpul necesar sa o citesc si sa o cunosc asa de bine. Transmiteti-mi adresa dvs. de e-mail printr-un mesaj privat ca sa va trimit legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai tine cont in noua lege de grupa? elenabalan2009 elenabalan2009 ce aduce nou legea unitara in forma ei adoptata de parlament fata de legea 19 pentru gr.2 de munca(spor de vechime, reducerea virstei de pensionare stagiul de ... (vezi toată discuția)
Atacarea oug nr. 209/2008 in instanta maritud maritud am lucrat peste 32 de ani in cond. deosebite si speciale am iesit la pensie pt. limita de virsta la data de 20.12 2010 la 58 de ani datorita OUG ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare grupa a ii-a de munca herminav herminav Buna ziua, Salariat (30.05.1960) o vechime in munca de 40,7 a lucrat in grupa a II-a de munca 17,8 (1983-2001). Stiam ca pentru grupa II-a se acorda 3 luni ... (vezi toată discuția)