avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenzi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenzi

buna ziua. as avea si eu o intrebare .. am mai multe amenzi de circulatie neplatite din 2001 , 2002. am auzit ca dupa 5 ani de zile ele se prescriu . Este adevarat? ptr ca eu am fost astazi si m-am interesat chiar in primarie si mi-au spus ca nu este adevarat, ca trebuie sa le achit.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:48, 24 Septembrie 2010
Buna dimineata !
Intr-adevar acestea se prescriu in termen de 5 ani daca nu a intervenit suspendarea prescriptiei caz in care acest termen se prelungeste in mod corespunzator ...
Sunt supuse termenului de prescriptie de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie in cat timp se prescriu? eleonor eleonor poate cineva sa`mi spuna dupa cat timp se prescriu amenzile de circulatie? cunosc pe cineva care are de 8 ani amenzi de circulatie in valoare de 5000 ron de ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite compaqqq compaqqq buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)