avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe indemnizatie crestere copil

Buna ziua!

Am o rata la banca si am intarziat cu plata ei;
Se poate pune porire pe contul din banca in care imi sunt virati banii luna de luna pentru indemnizatia de crestere copil?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: NeculaicaVictorita , utilizator 11:11, 22 Septembrie 2010
cunosc situatie in care finantele au pus poprire pe indemnizatie pentru amenda neplatita. s-a facut dosar de executare?
inca nu! Si nici nu stiu la cate rate restante se face executare! :(
Nu, conform disp. art.409 (7) C.proc civ.

Conform disp. art.410 C.proc.civ., este nula orice urmarire sau cesiune facuta cu incalcarea dispozitiilor anterioare.
Multumesc pentru raspuns! Am citit si eu acum intreg articolul din procedura civila!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor eremia 12 eremia 12 buna ziua,o intrebare dak se poate...acum 2 ani am facut un credit la o banca cooperativa,rata nefiind mare mi-am permis sa o platesc pt k aveam loc de ... (vezi toată discuția)
Blocare card cec alocatie copil de catre primarie roxanam79 roxanam79 ce pot sa fac in cazul in care banca a blocat cardul pe care vine alocatia copilului card ce figureaza pe numele mamei si nu stie de catre cine e blocat nu vor ... (vezi toată discuția)
Despre executarea silita andreyuza andreyuza am credite luate de la diferite banci,din cauza cresterei ratelor lunare nu am mai reusit sa le platesc de aproape 2 ani.executorul silit ma ameninta ca imi ia ... (vezi toată discuția)