ce pot sa fac in cazul in care banca a blocat cardul pe care vine alocatia copilului card ce figureaza pe numele mamei si nu stie de catre cine e blocat nu vor sa il deblocheze mi-au spus ca ar putea fi blocat de primarie deoarece eu am de plata o amenda.Catre cine as putea face plangere si daca as putea sa le cer daune morale.nu vor sa imi dea nici extras de cont
Formulati in scris o cerere, catre banca ce v-a blocat cardul...si precizati ca in conformitate cu disp. art.409 (7) coroborat cu art.410 C.proc. civ., :"Este nula orice urmarire sau cesiune facuta cu incalcarea dispozitiilor prezentei sectiuni"., in speta disp. art.409 (7) :"Alocatiile de stat si indemnizatiile.................nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii."
Solicitati deblocarea contului, in caz contrar putand fi o infractiune, de exemplu, abuz in serviciu...
pot sa le dau un termen de 48 de ore?daca in acest temen nu o sa imi deblocheze contul unde pot sa fac sesizare si daca as putea sa le cer daune morale pt ce au facut.nu au vrut sa imi spuna nici cine mi-a blocat contul si ca nici pe card nu o sa imi vireze banii,ca in eventualitate daca o sa il deblocheze va trebui sa-i scot cash si va comisiona toata suma.v-am trimis si o invitatie sa va bag in lista de prieteni.va multumesc pt sfatul dat.
Alocatie copil
raluk79
Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)