avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greseala sau...? Studenta cu situatia neincheiata din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greseala sau...? Studenta cu situatia neincheiata din vina altora...

Studenta cu sit.neincheiata datorita unei greseli,a cui?nimeni nu ma lamureste.la unul din ex. figurez absenta,in schimb am nota 10.Problema se rez.la inceperea anului univ.dar,pana atunci se face o situatie a studentilor(buget si taxa)si pot pierde locul la buget.Dovada ca am fost prezenta la ex. o detine prof. univ. respectiv, cu care se poate lua legatura la inceperea anului univ. dar pt. mine va fi prea tarziu.Cum pot rezolva situatia asta pana nu incep cursurile anului universitar?:help:

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfaturi Cupcake Cupcake Sunt studenta la UPG Ploiesti. Am intrat pe un loc cu taxa deoarece in trecut am mai studiat 2 ani la buget in cadrul unei alte facultati. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Univ petre andrei iasi olgutamadalina olgutamadalina Buna ziua! Sunt studenta la univ petre andrei din iasi, facultatea de asistenta sociala. Anul acesta universitatea nu apare in HG 749/2009 ca fiind ... (vezi toată discuția)
Student cu taxa sau fara taxa Nelica Nelica As dori sa ma ajute cineva sa lamuresc o problema. LEGE nr. 441 din 18 iulie 2001 stabileste:\"Art. 1. - Institutiile de invatamant superior de stat sunt ... (vezi toată discuția)