avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transferul de la un loc de munca la altul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferul de la un loc de munca la altul

Buna ziua,
Ma intereseaza sa stiu daca mai exista posibilitatea de transfer de la un loc de munca la o societate la alt loc de munca la alta societate, sau ce posibilitati am de a pleca de la o societate cu o anumita siguranta ca voi fi angajata la cealalta. Am mai urmarit discutii pe forum si am vazut posibilitatea angajarii la societatea noua cat inca lucrezi la cealalta si apoi sa demisionezi de la cea veche. Din pacate, eu lucrez in asigurari la o firma si vreau sa ma mut la o firma de brokeraj in asigurari, dar nu cred ca am voie sa ma angajez la broker cat timp lucrez la firma de asigurari. Ce posibilitate am pentru a ma muta la broker, eventual fara demisie sau sa am cat de cat o siguranta ca ma va angaja dupa ce demisionez de unde lucrez?
Buna ziua!

Singura solutie pe care o vad este sa cereti sa semnati contractul de munca in care se specifica data inceperii activitatii. Veti depune cerere de incetare a contractului de munca la vechiul angajator in care data incetarii contractului sa fie cu o zi inaintea inceperii activitatii la noul angajator. Incercati incetarea cu acordul partilor la o anumita data acceptata.

O zi buna!
notiunea de transfer nu mai este reglementata de codul muncii
garantie - pai nu cred ca exista asa ceva
este vorba de incredere reciproca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer batranuslab batranuslab am un transfer aprobat in cadrul aceleiasi companii doar ca vreau sa ma mut in alta localitate.compania are filiala si in loc respectiva.transferul e aprobat ... (vezi toată discuția)
Somaj daniela_estel daniela_estel Buna ziua,in data de 26 martie termin concediul de crestere copil si nu stiu cum sa fac sa iau somaj.Fima la care am lucrat in astia 2 ani toti angajatii care ... (vezi toată discuția)
Transfer? papic papic Buna ziua, daca lucrez la un grup de firme X&Y, sunt angajat pe firma X de doi ani, acum vor sa treaca toti angajatii de la firma X la firma Y,se face prin ... (vezi toată discuția)