avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical prenatal


Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dumneavoastra am fost somera pana in data de 1 august in acest timp fiind insarcinata, din data de 1 august mama angajat la o prietan ptr avea cele 12 luni anterioare nasterii ptr a benefecia de indemnizatie, as vrae sa va interb dc pot intra in concediu prenatal incepand cu 15 sept avand in vedere ca trebuei as nasc in jurul datei de 10 oct, daca sunt angajata doar de o luna si jumatete la ea sau nu am voie ca sa platesc mai putin impozit la stat, va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:27, 21 Septembrie 2010
se poate intra in concediu medical din cate stiu.
1. Puteti intra in concediu medical sau de maternitate.
2. Pentru calculul indemnizatiei aduceti adeverinta de la Agentia de Somaj cu veniturile obtinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Mioara1984 Mioara1984 Buna seara, ma aflu intr o totala confuzie, daca m ar putea lamuri cineva, v as fi profund recunoscatoare...sunt angajata pe perioada determinata, respectiv, 1 ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)