avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... poze-proba la proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

poze-proba la proces

Am avut un accident stupid, in ziua nuntii.
Intamplarea a facut ca fotografii angajati pentru eveniment sa fie la locul producerii accidentului, avand in vedere ca accidentul s-a petrecut pe drumul spre restaurant.
Avand in vedere ca a fost un accident usor, politia nu a vrut sa se deplaseze la locul faptei. Am stat in strada 2 ore, nu am reusit sa ne intelegem pe cale amiabila cu domnul implicat in accident, desi i-am pus la dispozitie asigurarea casco, (doar din motivul ca eram presati de timp sa ajungem la restaurant). In cele din urma nasii au mers la sectia de politie si au insistat ca un echipaj de politie sa vina la locul faptei pentru a sew stabili vinovatia, pentru a ne putea bucura in continuare de eveniment.
Un echipaj de politie a venit la locul faptei, nu a incheiet nici un proces verbal, a constat ca ambii soferi au avut partea lor de vina, sfatuind partile implicate sa accepte calea amiabila si sa se prezinte a doua zi la firma de asigurare.
IN aceasi zi, soferul recalcitrant a adus la fata locului un nou echipa de politie, profitand de faptul ca este un actor cunoscut in oras, astfel incat am fost contactati telefonic sa ne prezentam a doua zi la politie, unde ne astepta deja un un proces verbal de contraventie, proaspat intocmit, atentionati find ca exista probe impotriva noastra la dosar.
Acum la primul termen de judecata, am vazut ca au depus la dosar fotografii facute la locul respectiv, dar dupe ce autoturismele au fost mutate, declarand ca locul producerii accidentului a fost altul (" in dreptul unui bar- si au trecut denumirea barului")

Eu am poze facute la locul accidentului, pozele facute de fotografi profesionisti, in care se vede ca locul producerii accidentului este altul, ca a fost un echipaj de politie anterior care nu a tras pe nimeni la raspundere, nu a facut poze la locul producerii accidentului, etc.
Se vor admite aceste poze ca probe?

Va multumesc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:53, 20 Septembrie 2010
Esentiala este proba testimoniala in aceasta cauza, alaturi desigur de proba cu inscrisuri- planse foto
avocat Cristina Popescu
vi se vor admite.totul e sa cereti incuviintarea lor.
Avand in vedere martorii pe care ii mentionati la momentul evenimentului,ca si foto realizate,in instanta veti avea posibilitatea sa demontati probele in defavoarea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema procedura asigurare sebastian4hc sebastian4hc Buna ziua. Saptamana trecuta am avut un accident, am lovit o masina din spate, vina fiind in totalitate a mea. Am facut amiabila, masina avea radiatorul spart ... (vezi toată discuția)
Expertiza dinamica accidentelor gioanina gioanina Buna seara ! A avut loc un accident intre un autobus si autoturismul meu. Vinovat este soferul autobusului, a primit amenda si permisul suspendat. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Constatare asigurator rca ciprianagapie ciprianagapie Buna ziua. Azi am avut o tamponare, din vina mea, prin care s-a produs avarierea masinii mele si a celeilalte din trafic. Am completat formularul de ... (vezi toată discuția)