avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului - 233101
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului - 233101

Buna ziua!
Unde as putea gasi fisa postului pentru Profesor in invatamant primar, cod 233101? Nu am primit nici o informatie de la angajator.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 20 Septembrie 2010
Angajatorul este cel care va inmaneaza fisa postului pe care o semnati in acelasi timp cu contractul individual de munca.
Gasiti aici un model
[ link extern ]
Multumesc pentru model.

De la angajator nu am primit fisa postului si titulatura este de 'Profesor asistent' si are codul mentionat de mine care apare ca 'Profesor invatamant primar", de aceea speram sa gasesc o fisa a postului. Situatia este putin confuza.

Are dreptul angajatorul sa foloseasca un cod alaturi de o alta denumire decat ce se gaseste in Clasificarea ocupatiilor???
Potrivit art.15 din Legea nr.76/2002, utilizarea Clasificarii ocupatiilor din Romania este obligatorie la completarea documentelor oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum incadrez cor un muncitor responsabil de "programul de apa" intr-o comuna? nadia_odagiu nadia_odagiu sus numitul muncitor este "responsabil de apa" (program pompe de apa), studii generale, nu stiu ce cod cor i s-ar potrivi. ajutor va rog (vezi toată discuția)
Cod cor -fisa postului MariaRamona MariaRamona Este obligatoriu a se introduce cod COR in fisa postului care a fost făcută acum multi ani? Aceasta actualizare este obligatorie? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Hcl de incadrare a unui salariat este document oficial in sensul art. 15 din lg 76/2002? serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Potrivit art. 3 lit. b) I teza din Legea 76/2002: [i][i]Art. 3. - Masurile prevazute de prezenta lege au drept scop realizarea urmatoarelor obiective pe ... (vezi toată discuția)