avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum incadrez cor un muncitor responsabil de "programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum incadrez cor un muncitor responsabil de "programul de apa" intr-o comuna?

sus numitul muncitor este "responsabil de apa" (program pompe de apa), studii generale, nu stiu ce cod cor i s-ar potrivi. ajutor va rog
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 20:34, 22 Octombrie 2008
816302 - pompagiu
816304 - operator hidraulic in alimentarile cu apa
816305 - operator circuite retea apa
numai ca pentru toate aceste coduri se cer studii cel putin medii, iar omul nostru are generale
multumesc oricum
Nu e neaparat nevoie de studii medii, poate sa aiba si o scoala profesionala, oricare. Eu l-as angaja si daca este nacalificat, cu conditia sa faca fata sarcinilor ce decurg din obligatiile pa care le are pe un asemenea post.
eu stiam ca pentru fiecare meserie avem "impus" un anumit nivel de educatie. Nu vreau sa fac reclama dar rubinian cor ne indica pentru fiecare cod cor nivelul minim de studii pe care trebuie sa le aiba un anumit angajat incadrat cu acest cod cor.
Clasificarea Ocupatiilor din Romania (COR) nu este un act normativ obligatoriu, nu impune nimic, el are un caracter consultativ, orientativ pentru angajator. Intr-adevar, ar fi bine daca cei care concureaza pentru un anumit post ar avea un nivel de studii si de specializare cat mai mare, dar in practica nu prea se intampla asa ceva.

Alte discuții în legătură

Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Problema de salarizare monikastanca monikastanca Buna ziua, ma confrunt cu o problema . Sung angajata intr_o institute de invatamant. Sung angajata pe functia de operator 1, dar LA COR este codul 422304. Se ... (vezi toată discuția)
Cod cor gresit claudiadar claudiadar Bună seara. S-a inregistrat greșit în contract și în Revisal funcția de Asistent medical generalist. Mai exact , cod COR 222101 care presupune sa ai ... (vezi toată discuția)