Buna ziua, ma confrunt cu o problema . Sung angajata intr_o institute de invatamant. Sung angajata pe functia de operator 1, dar LA COR este codul 422304. Se cam bat cap in cap. Intrebarea mea este daca ma incadrez in grila de salarizare LA personal didactic auxiliar. Va multumesc anticipatat.O zi buna.
Trebuia ca functia din c.i.m. sa aiba un corespondent in Clasificarea Ocupatiilor din Romania.
Probabilca functia dvs de operator a asimilat-o cu cea de telefonist.
Legea nt.76/2002:
art.15 - Utilizarea Clasificării ocupaţiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.
art.113 - Constituie contravenţie următoarele fapte:
...
b) neutilizarea Clasificării ocupaţiilor din România prevăzute la art. 15
...
Art. 114
(1)Contravenţiile prevăzute la art. 113 se sancţionează după cum urmează:
a) cele prevăzute la lit. a), b), f), h) şi j), cu amendă de la 3.000 lei la 5.000 lei
.....
Art. 116
(1) Constatarea şi sancţionarea contravenţiilor prevăzute la art. 113 se realizează de organele de control ale Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Inspecţiei Muncii, Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de către alte organe care, potrivit legii, au dreptul să efectueze control.
(2) Organele de control măsuri active ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi ale structurilor sale teritoriale vor constata şi vor sancţiona contravenţiile prevăzute la art. 113 lit. a), d), e), h), i), j) şi k), precum şi contravenţia prevăzută la lit. f), în ceea ce priveşte nerespectarea art. 50 alin. (3).
....
Ajutor
mihaela128
Buna ziua.
Ma numesc Petre Mihaela. Am iesit din concediul postnatal. Mi-am facut cererea de reangajare. Firma numai are angajati si numai functioneaza.
Am ... (vezi toată discuția)