avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legalitatea meditatiilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legalitatea meditatiilor

As vrea sa stiu si eu daca, nefiind profesor, pot sa imi infiintez o SC avand obiect de activitate meditatiile? Sa am angajati profesori, este posibil?
Ma poate ajuta cineva? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
MmAaRrIiUuSs, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:30, 20 Septembrie 2010
Exista "after school", deci ... se poate.
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
elena138, utilizator
Exista after school insa nu vreau sa ma complic, vreau strict sedinte de meditatii la diferite materii.
Este aceeasi situatie, doar ca nu le dati masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen meditatii corinadascalul corinadascalul Buna ziua! Eu si sotul meu am infiintat un SRL pt servicii IT, birotica si papetarie. Eu sunt profesoara si as vrea sa intru in legalitate cu meditatiile, dar ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa meluk meluk Buna seara! Ma numesc Elena. Am închiriat un apartament, in blocul in care am domiciliul, pentru desfasurarea unor activitati educative (After School - teme, ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contract de parteneriat cu asociatia parintilor elevilor scolii. clopotica1977 clopotica1977 Buna ziua, Fiul meu este clasa a IIIa la o scoala de stat din Bucuresti. Anul acesta Asociatia Parintilor Copiilor scolii , care se ocupa de programul after ... (vezi toată discuția)