avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum imi iau permisul inapoi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum imi iau permisul inapoi?

acum 5 ani am avut un accident o dubita a intrat in spatele tirului dirul fiin defect problema este ca,cel care a provocat accidentu are bermisul in buzunar iar eu stau si ma plimb la 30 de zile dupa dovezi procesul se afla in curs nici pana acum nu sa finalizar .Se poate gasi o solutie ceva sa imi dea si mie permisul inapoi sa nu mai stau sa umblu dupa dovezi ca, inseamna pierdere de timp si nici la servici nu te tine nimeni sa lipsesti mereu plecand dupa dovada
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:45, 21 Septembrie 2010
Din ceea ce spuneti inseamna ca in cazul exista pe rolul instantei de judecata un dosar penal in care dvs ati fost trimis in judecata pentru comiterea unei infractiuni.Nu exista nici o posibilitatea legala sa va obtineti permisul de conducere pana la solutionarea dosarului.Problema este ca daca veti fi condamnat permisul va fi anulat.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat daca nu aveti
aam un avocat de la firma in proces sunt implicate firma celui care a produs accidentu si firma mea si eu dar merge foarte greu de 5 ani se tot judeca si nu sa solutionat nimic chiar am ajuns la capatul rabdarilor nu pot face nimic sunt sofer de meserie si ma tine in loc nu te angajeaza nimeni cand aude k ai nevoie de cateva zile sa iti iei dovada
pai de ce va judecati?
cie se face vinovat de producerea accidentului?
este penal ca,o pasageru din dubita a fost ranit grav sa amputat un picior si are 200 de zile de spitalizare
Cu regret,pana la finalizarea procesului cu achitarea dvs,nu exista sanse sa vi se restituie permisul de conducere si fata de accidentul cu urmarile despre care vorbiti mai aveti destul timp de asteptat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere dovada de circulatie in perioada cercetarii penale montemir montemir In septembrie 2010 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu vatamarea celui accidentat. A fost spitalizat 1 zi si s-a constatat ca are o ... (vezi toată discuția)
Dovada circulatie denisiaaa denisiaaa dovada de circulatie nu se poate prelungi pe o perioada mai mare de 30 zile? (vezi toată discuția)
Accident auto - repercursiuni andraalex2001 andraalex2001 Buna ziua, Acum ceva timp (trei saptamani) am avut un accident auto in care am ranit o persoana. De atunci persoana este in spital. Saptamana viitoare va ... (vezi toată discuția)